SAVE THE DATE!! El dijous 9 de maig es durà a terme l’exposició “Restitucions Mediterrànies” a Casa Planas. Aquesta exposició és el resultat del treball realitzat durant la residència artística duta a terme per un grup de creadors durant aquesta setmana a Palma de Mallorca. Han participat artistes convidats per @Digijeunes, @Casaplanas i @ayamolango en el marc del projecte del mateix nom finançat per l’Euroregió.

L’exposició busca explorar la interrelació entre l’art, l’activitat humana i el desenvolupament sostenible, analitzant els problemes de contaminació per residus marins i l’impacte ambiental del turisme de masses. Les obres han estat creades amb els residus/materials recollits a l’illa i es complementaran amb fotografies, elements digitals i sonors, en una fusió de llenguatges que ofereix diverses possibilitats expressives i narratives per a la concepció d’una exposició que es planteja a l’Euroregió.

La cita és a les 19:00 hores a Casa Planas, situada a l’Av. Sant Ferran 21, Palma de Mallorca.

Artistes participants:

@portofino_fishcarvings

@roccopapia

@baal_performance

@juan.david.cortes

@marinainstatime

@elpecimen

Paul Conversy

#APC23 #euroregio #euroregiopm #euroregion #EPM #EPMpartner #artisticresidence #CRA #creativereuseartworks #reuse #sustainability  @digijeunes @casaplanas #fundacionpalmaaquarium #palmaaquarium